RAUW
Amersfoort, UtrechtInternationaal
Kenmerken
- Open keuken
- Terras
- Online reserveren
- Reserveren per email
2021
Carnivoren zijn aan het goede adres bij Rauw van eigenaar en chef Maarten van der Heide. Op deze niet-stadse industriële locatie met stoer vintage interieur, een inpandige slagerij, rijpingskasten en een grote open keuken, speelt vlees de hoofdrol. Van der Heide werkt samen met Zagt vlees uit Amsterdam, dat gespecialiseerd...
2020
Maarten van der Heide, eigenaar en chef van Rauw in Amersfoort, durft het aan om op een niet-stadse locatie industrieel te gaan met een ambachtelijke keuken. We worden omgeven door een stoer vintage interieur in de voormalige fabriekshal met een inpandige slagerij, rijpingskasten en een open keuken. De koeien- en...
2019
De ongepolijste fabriekshal, bestaande uit een restaurantgedeelte en een bar, slagerij en open keuken, maar ook het vele vlees dat in de dry age-kasten hangt, imponeert. De zaak zit vol op de doordeweekse dag van ons bezoek. Je kunt hier zowel privé als zakelijk prima terecht. Geen amuses; we bestellen...
Word nu lid van Lekker!
- Onafhankelijk bezocht en gerecenseerd
- 100% objectief
- Totaal overzicht van de beste restaurants
Openingstijden
Zondag: | Gesloten |
Maandag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:30 - 21:00 |
Dinsdag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:30 - 21:00 |
Woensdag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:30 - 21:00 |
Donderdag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:30 - 21:30 |
Vrijdag: | (lunch) 12:00 - 15:00 (diner) 17:30 - 21:30 |
Zaterdag: | (diner) 17:30 - 21:30 |
Meer info
Cuisine:
- Internationaal
- Vis
Diëet:
- Veganistisch
- Glutenvrije opties
Maaltijd:
- Lunch
- Diner